Gast is niet bevoegd deze gegevens aan te passen

Nieuwsbrief 2018 week 51

KERST

Kerst 
We gaan eerder starten om 19.00 in feestelijke kleding. Er staat een hapjes tafel klaar., waarvan we regelmatig iets kunnen pakken.
We doen 2 sessies van 12 spellen. Beide sessies tellen we bij elkaar op voor de uitslag. We spelen tegen zoveel mogelijk paren. Ook driemanschappen of niet spelende leden kunnen zich opgeven. 
Onderaan deze mail staan links om U aan te melden- af te melden voor de kerstdrive. Dit geldt ook voor niet-spelende leden of driemanschappen.

LIJNEN

Aantal lijnen
De opzet voor de ALV was 3 lijnen, maar tijdens de ALV, zijn door veel last minute afzeggingen (ep Schakel,Hanneke/Maria/Mariska,Marie-Louise/Wim,Ineke/Frans/Theo,Frans/Rien naast Cis/Leo, Wim/Norbert,Tiny/Netty, Yvonne/Els/Willem) was geen basis meer voor 3 lijnen. Als er nieuwe paren worden gevormd door niet spelende leden (Willem, Marie-Louise,Maria,Hanneke,(Tiny),Jan,Ineke,Theo,Frans kan een andere indeling worden overwogen. 12-12-11 of 3 keer 11 is nog net te doen, mits iedereen ook komt en dat is niet altijd het geval. De meeste afvallers zijn in de laagste lijn. Het is een landelijke zure realiteit.
 
Percentage inval en -afwezigheid regeling 
Dit is echt een onderwerp voor de ALV, en al vaker op de agenda gezet. 45%-40%-etc is mild als je ziek bent of op het laatste moment met een invaller moet spelen, die je qua spel niet zo goed kent. Er zijn alternatieven dat je allemaal 1 slechte score van de 5 mag laten vallen, maar dan moet je er wel 5 spelen. Ben je er niet dan heb je 0%. DIt wordt automatisch in het NBB-programma verwerkt.
 
Andere systemen 
In het bridgeblad wordt ook veel gesproken over ranking. Ook hier is de opkomst van essentieel belang. De meeste leden komen gewoon om te bridgen. Om U een idee te geven hoe dit uitpakt wordt deze ranking stand ook op onze eigen website  bcobridge.nl bijgehouden. Dit is een systeem waar er geen promotie of degradatie meer is en altijd op sterkte wordt ingedeeld en elke score meetelt. De parenstand is dan ook het gemiddelde van de 2 rankingen. Vraag er naar als U er meer over wil weten. Het staat ook goed uitgelegd op de site van de bond. 
 
 

AFMELDEN
Hier kunt U zien wie zich al dan niet heeft afgemeld. In de nieuwe versie ben ik 2 uur doende geweest om achteraf namen te wijzigen! Dat is nog een kinderziekte, maar geef a.u.b. invallers en samenstelling van 3 manschappen door. Het kan rechtstreeks op de site , per mail of via de app, maar doe het of vraag hoe je dat moet doen.

NIEUWE-WET
Helaas moeten wij het U moeilijker maken door op de site verplicht in te loggen om U  af te melden. Voer uw bondsnummer in of e-mail en klik op VERANDER. U krijgt dan eenmalig een mail met een code, die U nodig heeft om uw paswoord te wijzigen. Indien U die opslaat, dan kunt U altijd direct op de site voor uitslagen, ledenlijst en afmelden of vervangers door te geven. Lambert kan U altijd even helpen!
Omdat velen wel een mobiel hebben en whatsApp kunt U ook uw mobiel laten toevoegen, stuur uw mobiele nummer en naam naar 06-1394-3766 en Lambert regelt dat.
 
 

KOMENDE WEEK 201851
Stand kampioenschap na laaste competitieronde
Annemie van der Ven & Pieter van den Boer 5
Frank Leenders & Tjeerd Leenders 10
Anne-marie Vugts & Nel Op 't Hoog 11
Jaap Breedveld & Seijo Kruizinga 13
Henk van Diessen & Theo Jeurissen 19
Resy Brocken & Corrie Louer & Janny de Haan 19
Amanda Verschuuren & Nelly van Stek 22
Tine Brabers & Marleen Vermeer 23
Yvonne Kruizinga & Marianne Puts 30
Jan Slaghuis & Tineke Westerkamp 31
Marijke van den Hout & Toos van Oorschot 31
Marianne de Koning & Jorien Leeneman & Netty Lombarts 33
Titus van der Ven & Tineke Pelt 34
Boy van Bilsen & Lambert Sprangers 34
Carlie van Biljouw & Julia Poelmans 37
Margrit Oostra & Pia-May Carlier & Dolly Vervoort 38
Tineke Deul & Gerard van Loon 40
Marie-Louise Vekemans & Wim Peters 40
Tonny Breugelmans & Jo Pelckmans 41
Jan van Biljouw & JosÄe Rijnen 45
Mienke Polderman & Nelleke Gooren & Ineke Voorhuis 46
Ger Wiessenberg & Wil Wiessenberg 46
Ricky Smits & Netty Verhoeven 47
Kees Rijnen & Kees van Elderen 48
Henny Adriaanse & Emmy Verweij 48
Roos Geerts & An van Wingerden 58
Irene Lommen & Marja Rops 59
Jeanne Verheijen & Mieke Baas 62
Norma Arkesteijn & Rietje Mathijssen 62
Odilie Elshof & Wilke Geelkerken 65
Annelies Verhoeve & Hetty van der Zwan 66
JosÄ Smits & Marjolein Sprangers 66
Ineke van Esch & Theo van Maren & Frans van Vliet 77
Stand slemkampioen